16 september 2020

Laatste verjaardag in Panoramique

woensdag 16 september 2020. Vandaag mijn verjaardag. Ik ben een heel jaar 55 jaar oud. Dat voelt niet anders dan 54 jaar maar ineens ben ik lid van een andere leeftijdsgroep. 55+ Dat is waar Omroep max voor staat. We zijn er bijna. Nou inderdaad, we komen dichter in de buurt. Eerst maar het oude huis in de verkoop. Uiterlijk vrijdag gaat dat gebeuren.

Voor de muren en vloeren is de zoektocht nog in volle gang. De muren wilde ik voorzien van Spachtelputz (lees hierboven de verantwoording in leeftijd) maar dat mag niet. Het is een huurhuis. Dus nu glasvlies behang met een structuur en verf er op. Ook mooi denk ik maar werk voor een vakman.
De vloer moet aan allemaal eisen voldoen. Dit om geluid naar de buren te voorkomen (ook wel handig voor mijzelf) maar ook de warmte weerstand moet laag zijn in verband met de vloerverwarming (en in de toekomst koeling). Het was even zoeken maar ik heb het ideale product gevonden. Een klik PVC vloer met de ondervloer er al aan vast en met een certificaat!! Goed bezig. Drie designs waarvan hiernaast de Verdon Oak.

Geef een reactie